top of page
IMG-6850.jpg

FOREST DOGGY DAYCARE

Where your dog can have a truly good time! 

What makes our daycare special?

Licensed trainers

Your dog is in the care of licensed dog trainers who are mainly focusing on socialisation. Always the same guys, so it is easier for the dogs to get used to them. 

The dogs are not closed in to kennels

The dogs spend the whole day outside, only dogs who need rest in an under-stimulated environment spend some time resting in kennels. 

The dogs spend the day in a lovely environment, surrounded by the forest

The location is surrounded by mountains, meadows and the forest, theres is no passing traffic, so your dog can rest in a peaceful environment, away from the noises of the city. 

 

Our owners said

"A Forest Napközi csodás hely! Klaudia befogadta a felnőtt kutyák közé a pár hónapos kiskutyámat, akiről nem csak napi szinten gondoskodott de egy csomó mindent ott tanult meg nála, hogy nekünk könnyebb dolgunk legyen. Ismer minden kutyát jól és esténként beszámol a viselkedésükről és jó tanácsokkal lát el"

Sosa és Nanook

"Mi mindketten imádjuk a napközit! Én azért, mert végre sok-sok kutyahaverral bátran játszhatok csodálatos környezetben, a gazdi meg azért, mert folyamatos tájékoztatást kap a napi jólétemről és biztosított a nyugodt délutánja..."

Vegas és Éva

“Klaudia fantasztikusan bánik a kutyákkal, az első perctől fogva megvolt a szimpátia vele! Reaktív, menhelyi kutyusunk egyenesen rajong érte, alig várja hogy újra vigyem a napközibe!”

Julia és Hapci

"Borisz, aki igazából egy duracell nyuszi csak német vizsla bőrben, amikor hazaér a napköziből hátán fekve piheg aki ismeri ezt a fajtát, az tudja, hogy ezek a pihenő időszakok kincset érnek!"

Barbara és Borisz

"Idilli környezetben, Klaudiánál a legjobb kezekben van a kutyád: igazi törődés, szeretet, odafigyelés veszi körül. Ráadásul sok fotót és videót láthattok napközben az ebecskékről a Forest Facebook-oldalán, hogy mennyire jól vannak kergetőzés és harapdálózás közben."

Kinga és Tico

"Klaudia igazi kutyaszakértő- és imádó, nála a legjobb kezekben vannak az ebek."

Réka és Indi

"Barnabás rendszeresen, nyitás óta jár Klaudiához napközibe és imádja azt! Igazi szakértelemmel és szeretettel fordul a kutyákhoz, válogatja össze a csoportokat, figyel az egészségükre és jólétükre a kánikulában is. Tiszta szívvel ajánlom, aki elégedett és fáradt kutyát szeretne visszakapni a nap végén. Külön öröm, hogy a nyitva tartás igazodik a munkaidőhöz, így valódi segítséget jelent."

Éva és Barnabás

Maisie nagyon szeret ide járni, már a kanyartól izgatottan várja, hogy kiszálljunk, aztán hátra sem néz. Vannak régi haverjai is, akikkel már 2 éve együtt bandáznak, de mostanában a legjobb barátja Klaudia, a napközis néni. Aki jól kezeli a kutyákat, nem kell félni, hogy sebesült, traumatizált kedvencet kapunk vissza, az új kutyák is hamar beszoknak a csapatba. Mostanában szállítást is biztosít, így még kényelmesebb a napközis napunk.

Viki és Maisie

Home: Testimonials

Contact

1029 Budapest, end of Feketefej utca,

GPS: 47.538902, 18.935265

just after Petneházy Club hotel.

daniel.botos993@gmail.com | +36/30-546-94-08

Kapcsolat
bottom of page