top of page

JELENTKEZÉS

Jelentkezés menete és feltételei

1. Nyomj rá a facebook ikonra és kérd a felvételed a Forest Napközi zárt facebook csoportba!

Erre azért van szükség, mert ott lesz lehetőséged bejelentkezni a napközis napokra, ott fogunk mi is kommunikálni és a képeket, videókat is mind ott fogod megtalálni a kutyádról. Persze, ha nincs Facebook fiókod és nem is szeretnél regisztrálni,  találunk neked egy alternatív kommunikációs csatornát!
 

2. Vedd fel velem a kapcsolatot itt a weboldalon, a Facebookon, Instagramon vagy telefonon és egyeztetünk egy személyes találkozót. A találkozó kb. 20 perces és arra szolgál, hogy Te és én megismerkedjünk, megnézzük, hogy a kutyusod beilleszthető-e a napközibe, van-e szüksége beszoktatásra és kell-e valamilyen különleges figyelmet fordítani bármire is vele kapcsolatban. 

3. Minden héten kikerül egy "foglalós poszt" elnevezésű Facebook bejegyzés a fent belinkelt csoportba. Nincs más dolgod, minthogy kommentálj alatta. A kommentednek tartalmaznia kell a kutyád nevét és a kívánt nap(ok) megjelölését, amelyeken szeretnéd igénybe venni a napközit.

Létszámstopp:

* Egy nap maximum 15 kutyát fogadunk, jelentkezzetek időben, nehogy lemaradjatok! Ez a szabály csakis a kutyák jólétét szolgálja és az elmúlt év tanulságai alapján hoztuk, így több figyelem jut mindenkire, jobb a közhangulat, nem töltődnek túl a kutyák a sok inger által.

Lemondás:

* Kérlek szólj, ha nem tudtok jönni, mivel lehet, hogy más örülne a helyeteknek!

** 24 órán belüli lemondás (előző nap 7:30 utáni) esetén (betegséget leszámítva) a napközi teljes díját ki kell fizetni, ha bérletesek vagytok egy alkalom levonásra kerül!

*** Extrém időjárás előrejelzés esetén a lemondás lehetőségét fenntartjuk (erről előző nap mindenképp szólunk)!

Jelentkezési feltételek:

* Kennel köhögés elleni oltás nélkül nem tudtok jönni!

** Ha étel allergiája van a kutyusodnak, tudd, hogy nem garantálható, hogy nem találja meg a fűben lévő kis falatkákat!

*** Hozz saját jutalomfalatot, ha alllergiája van a kutyusodnak!

**** Azokon a napokon, amikor napközibe hozod a kutyusod, ne adj neki reggelit! A sok játéktól, szaladgálástól, ugra-bugrálástól teli hassal fent áll a bélcsavarodás veszélye! Ne aggódj, ha napi 2x eszik és néha meg van törve ez a rutin, attól semmi baja nem lesz a kutyusnak!

***** Az első napközis alkalomra (nem a megnézés!) hozd magaddal az oltási könyv adatlap, és oltási pecsétekkel ellátott oldalairól készített fénymásolatot!

****** A napközibe minden esetben nyakörvben hozd a kutyusod; a hám nem ideális, mert bele tudnak akadni játék közben, a bolhanyakörv meg nem elég, ha vész esetén meg kéne fogjam a kutyát. Erre a legritkább esetben kerül sor, de fontos biztonsági tényező nekem és a kutyádnak is!

Kizáró okok:

* OIyan kutyust, aki agresszióra hajlamos/ nehezen kezelhető vagy bevéd élelmet/helyet/fűcsomót/bármit nem tudunk fogadni!

** Tüzelő szukát nem tudunk fogadni! 

*** Ha a kutyád otthon a szokásostól eltérő tüneteket produkál (hányás, hasmenés stb.), ne hozd el a napközibe! Amennyiben a napközis tüneteket észlel a kutyádon, felhívhat, hogy gyere el a kutyádért! Fontos, hogy megelőzzük a fertőzéseket!

 

Ha valaki zárásra (17:30) nem érkezik meg a kutyájáért, minden megkezdett 15 perc után 1.500.-Ft késedelmi díjat köteles fizetni!

  • Facebook
bottom of page