top of page
IMG_5951.jpg

SZOLGÁLTATÁSOK

Fél napos napközi

IMG_7459.heic

Ha csak egy kis bulizásra hoznád el a kutyusod, vagy nem bírod nélküle sokáig, akkor is van lehetőségetek hozzám jönni. Nincs megkötés, hogy hány órára érkezhettek és mikor mehettek el, minden rátok van bízva. A fél napos napközi időintervalluma 4 óra. A napközi minden esetben kiscsoportos. (kb 12-15 kutya/nap)

Minden kedd-szerda-csütörtökön reggel 7:30 órától 17:30-ig.

 Egész napos napközi

IMG_6400.heic

Az egész napos napközit ajánlom az örökmozgó ebeknek, azoknak a gazdiknak akik nem szeretnék sokáig unatkozni hagyni a kutyájukat otthon és azoknak is, akik szeretnék, hogy kutyájuk jobban szocializált legyen. Nincs megkötés, hogy hány órára érkezhettek és mikor mehettek el, minden rátok van bízva. A napközi minden esetben kiscsoportos. (kb 12-15 kutya/nap)

Minden kedd-szerda-csütörtökön reggel 7:00 órától 17:30-ig.

 Napközi szállítással

IMG_3026.JPEG

Kutyafuvart két helyszínről tudok biztosítani: a Szél Kámán tér mellett található Ignotus utcából és a Budagyöngye bevásárlóközpont parkolójából. A nap végén ugyan itt tudom neked átadni kutyusod. A reggeli és esti találkozó időpontja változó, így ezt mindig adott hétre előre tudom megmondani neked. A férőhelyek száma 3 kutya/nap.

A szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.

bottom of page